Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top rijschool
Zeer fijne en getrainde rijinstructeur is Martijn
Zeker een rijschool om trots op te zijn
Mensen niet twijfelen zeker bij Martijn lessen


Super goede rijschool!!
Zeer professionele en vakkundige instructeur
Martijn, bedankt!!
Je bent een topper!!
Bedankt voor het behalen van mijn rijbewijs in 1x


Rijschool Martijn

De afgelopen twee maanden heb ik Martijn leren kennen als een zeer professionele instructeur met oog voor detail.

Zijn adequate maar prettige manier van instrueren heeft er voor gezorgd dat ik na elke les met een hoop vertrouwen en plezier naar huis ging.

Martijn heeft mij met 2 maanden het felbegeerde roze papiertje laten halen op een enthousiaste en plezierige manier.

Een echte aanrader Rijschool Martijn…bedankt!

Groeten,

Cor Nell


Martijn werd mij aangeraden door verschillende mensen en nu snap ik waarom, Martijn bedankt voor de fijne en vooral goede lessen!

Wanneer gaan we naar Duitsland? 😜🏍Martijn heel erg bedankt voor de goeie leerzame lessen. Ik heb veel van je geleerd. Al ging het niet altijd perfect. Je herhaalde alles wat niet perfect ging en er was altijd tijd voor gezellige gesprekken. Dus al met al oefening baart kunst en jij gelooft altijd in je leerlingen. Ps ik kan nu zelfs in een drukke straat parkeren.


Bedankt Martijn voor de top lessen, altijd super goede lessen gehad, het was altijd gezellig en ik heb zoveel van je geleerd. Zeker een aanrader om hier te lessen.
Nogmaals hartstikke bedankt!!!


Bedankt martijn!
Top lessen gehad , duidelijk wanneer het moest maar ook weer een top gozer om mee te praten over de auto zaken en andere dingen!
In een keer geslaagd met de lessen van martijn! Een aanrader zou ik zeggen


Bedankt Martijn voor de leuke tijd die ik met je heb gehad. je bent rechtvaardig, lekker direct, je bent heel erg goed in het nabespreken en je maakte altijd even tijd om lekker te lullen en te lachen haha. Het was super gezellig! Dankzij jou ben ik voor alles in één keer geslaagd. Ik ben ontzettend blij met mijn motorrijbewijs! hartstikke bedankt Martijn.


Altijd met veel plezier gelest, veel geleerd, en zowel AvB als AvD in 1 keer gehaald! Echt een aanrader om hier te lessen!