Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top lessen met een top instructeur! AvB & AvD in één keer geslaagd bij Martijn! Zoek je iemand voor jouw motorrijbewijs moet je bij Martijn zijn!


Vandaag in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs! zeker dankzij Martijn die je goed klaarstoomt voor het examen en daarbij waren de lessen altijd gezellig! ik ga de leuke lessen missen! een echte aanrader!!!


Rijschool Martijn is echt een super rijschool!
Mijn auto en motorrijbewijs bij Martijn gehaald.
Leerzame en gezellige lessen!
Zeker aan te raden!


Vandaag geslaagd voor mijn autorijbewijs. Mede door de goede lessen van Martijn heb ik dit gehaald. Lessen op niveau en met de nodige humor. Nogmaals bedankt Martijn!


Vandaag in 1x geslaagd voor mijn autorijbewijs dankzij Martijn. Een super instructeur, die in is voor een geintje maar ook erg serieus zijn werk doet!
Altijd met plezier de rijlessen beleefd.
Een zeker aan te raden rijschool!!!


Mede door inzet en passie van Martijn alles in 1 keer gehaald. Het is top geregeld bij hem en door zijn ervaring,flexibiliteit en enthousiasme ga je echt van motorrijden houden! nogmaals bedankt.


Mijn motor rijbewijs op 27 februari gehaald in een keer. Met mede dank aan de gerichte lessen van Martijn, vaak kan je goed met hem lachen en het rijden is een groot plezier. Maar Martijn zal streng zijn waar het moet en zal dan ook duidelijk kritiek geven op wat je kan verbeteren, hierdoor wordt je wel goed voorbereid op je examens.
Martijn ontzettend bedankt voor de wijze lessen en de gezellige momenten en succes er mee.


Rijbewijs gehaald op 21-02-2019. Martijn echt een topper veel gezellige momenten maar als het er op aan komt ook zeker streng! Dit zorgt er wel voor dat je optimaal bent voorbereidt op je examen en de kans groot is dat je het in 1x haalt.
Heb genoten en blij om klaar te zijn!

Martijn hartelijk bedankt! En succes nog.


Na een uitstekende (en leuke) bromfiets opleiding bij Martijn gevolgt te hebben heb ik een jaar later zonder twijfel gekozen om bij Martijn mijn autorijbewijs te halen. Een slimme keuze! In 1x gehaald!

Rijschool Martijn is een echte aanrader, gestructureerde en duidelijke lessen op niveau van de leerling maar ook altijd wel in voor een lachertje! 😉

Martijn bedankt voor de leuke lessen, ik ga het missen. Tot later voor de motor!


Super top dat ik mn rijbewijs heb gehaald, maar toch ook weer jammer dat de leuke, gezellige en leerzame lessen voorbij zijn. Ik heb genoten van iedere les en van sommige zelfs meer dan andere. Veel geleerd en veel gelachen! Bedankt voor de lessen!