Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik heb een hele fijne rijperiode gehad bij rijschool Martijn, vanaf het begin wordt alles heel duidelijk en strak aangeleerd. Hiernaast was er tijdens de lessen ook ruimte voor een praatje en geintje waar mogelijk. Ondanks de lastige corona periode ben ik ‘natuurlijk’ in één keer geslaagd voor mijn autorijbewijs.


Betrouwbaar, kundig, passie, eerlijk, scherp en betrokken zijn woorden die bij Martijn zijn werkwijze passen. Ik heb ontzettend veel geleerd gedurende mijn rijopleiding en ben ook in 1 keer geslaagd. Martijn zet samen met zijn leerlingen alles op alles om het beste uit de lessen te halen en is alert op waar valkuilen liggen en waar extra geoefend dient te worden. Aanrader!!


Vorige week mijn autorijbewijs in een keer gehaald met dank aan Martijn! Super leuke en goede lessen gehad. De eerste keer was voor mijn scooter nu mijn auto en daarna ga ik zeker terug voor mijn motor! Zeker een aanrader om bij Martijn te gaan lessenwederom leuke tijd gehad!
eerst me auto gehaald al 5jaar geleden
nu voor mijn motor gegaan!
beide in 1x geslaagd door deze super instructeur!
streeft naar perfectie en was altijd gezellig!
al met al super tijd gehad!
10 out of 10 would ride again
Ik ben ontzettend blij met zo’n professionele instructeur zoals Martijn! Hij is duidelijk, recht door zee en helder in zijn uitleg. Martijn blijft altijd rustig en heeft begrip wanneer iets niet meteen lukt. Ik kan Martijn aan een ieder aanbevelen en heb absoluut geen enkel verbeterpuntje te vermelden. Een topper!


Wat een geweldige en fijne rijschool was jij voor me dochter ze ging met plezier lessen en ook nog in 1 keer geslaagd super