Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In 1 keer geslaagd door de super leerzame lessen van Martijn! Goed advies en gestructureerde lessen en natuurlijk altijd in voor een praatje. Dankjewel Martijn 🚙Vandaag mijn scooter praktijk bij Martijn behaald zeker een aanrader om te gaan lessen. De eerste dag was een beetje onwennig maar dat heeft hij goed opgelost waardoor ik mijn praktijk examen in een keer kon halen. Voor mijn auto praktijk kom ik zeker terug! Bedankt Martijn!


Na het niet behalen van mijn scooter theorie maar aan mijn auto rijbewijs begonnen bij Martijn en hiervoor in 1x geslaagd! Martijn is een hele fijne instructeur en heeft zowel mij als mijn broer en zus les gegeven. Had niet anders gewild met een geslaagd resultaat. Gezellige lessen gegarandeerd!


SUPER RIJSCHOOL! in 1x auto gehaald en nu direct door met de motor.
martijn is een prima instructeur niks op aan te merken!!


Martijn is echt een top instructeur!, brommer rijbewijs in 1 keer gehaald en daarna de auto ook 1 een keer!, altijd gezellig gehad en bovendien elke les weer uitermate goed!


Martijn is een hele fijne rijinstructeur! Hij legt alles goed en duidelijk uit. Heeft heel soms een kort lontje, maar met zijn overdosis humor valt dat in het niet. Ik ben zelf in 1x geslaagd en ben erg blij dat ik bij deze rijschool heb gereden.


Martijn is een fijne begeleider/leraar, goede en duidelijke uitleg, door zijn goede lessen en tips ben ik in een keer geslaagd.
Bedankt voor de leuke lessen!


Martijn is een zeer goede instructeur die weet waar hij mee bezig is en die ook nog is gezellig is! super fijne lessen gehad, en makkelijk mijn rijbewijs kunnen halen!


Na veel leuke lessen gehad met Martijn eindelijk in een keer mijn rijbewijd gehaald. Martijn past zich goed aan om het beste uit de leerling te halen en heeft vooral veel humor!