Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze week heb ik in 1 keer mijn rijbewijs gehaald. Martijn is een fantastische instructeur met vooral veel humor. Ontzettend bedankt voor de goede lessen Martijn!


Afgelopen donderdag (26 januari) heb ik mijn autorijbewijs gehaald. Martijn is een topinstructeur, hij voelt precies aan welk niveau bij welke leerling past. Hij heeft veel geduld & weet bovendien humor & gezelligheid mee te brengen in de lessen. Bedankt voor alles Martijn!


Martijn is een erg goede insturcteur die alles goed kan uitleggen maar waar je ook mee kan lachen.
Na rijlessen genomen te hebben bij Martijn zal het examen perfect gaan!


Als 4de van de familie bij Martijn gaan lessen, en ook ik meteen de 1ste keer geslaagd! Martijn is een top instructeur. De sfeer was ook altijd gezellig tijdens het lessen. Martijn heel erg bedankt!


Martijn is een hele goed instructeur. Altijd leuke en leerzame lessen gehad, met als resultaat: in 1x geslaagd! Bedankt Martijn!


Yes, en nu ook het praktijkdeel motor gehaald in 1 keer. Martijn…bedankt voor zoveel geduld en goede aanwijzingen!


Goede autorijlessen gehad van Martijn en in 1 keer geslaagd! Je bent na zijn lessen zelfverzekerd en uitstekend voorbereid om de weg op te gaan en vele veilige kilometer te rijden.
Thanks Martijn!


Deze week mijn AVB gehaald, vooral door het geduld en goede begeleiding van Martijn! Nu op naar het examen verkeersdeelneming!Geweldige afgelopen maanden gehad met Martijn, het is gezellige maar ook een hele goeie instructeur. Bedankt voor alle leuke lessen!